Sprekerspoule

Dagvoorzitterschap

Gert-Jan Ludden treedt op als dagvoorzitter van seminars, symposia en congressen op het gebied van veiligheid, crisisbeheersing en rampenbestrijding.

Hij weet zijn dagvoorzitterschap op een bijzondere manier in te vullen en maakt daarbij scherpe analyses, stelt sprekers de goede vragen en put daarbij uit zijn eigen kennis en ervaring. Klik hier voor een indruk (Masterclass/Congres KNMG-Calamiteiten in de regio)
Er is via SVDC ook mogelijkheid tot het inzetten van andere dagvoorzitters. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen.

Sprekerspoule

SVDC heeft een groot netwerk aan deskundige sprekers in haar bestand. Wij zijn dé sprekerspoule als het gaat om ervaringsdeskundigen op het gebied van veiligheid en crisisbeheersing. Steeds weer voegen we nieuwe sprekers toe.

Een selectie van onze sprekers vindt u onderstaand op alfabetische volgorde van achternaam. Klik op de foto of naam voor meer informatie. Klik op het kleine pijltje naast de foto's voor de volgende spreker. Hier het overzicht in pdf.
Onze sprekers hebben een boodschap te vertellen. Ze motiveren, inspireren, prikkelen en dagen uit. Afhankelijk van uw wensen zoeken wij de beste spreker voor u uit. Uiteraard kunt u ook zelf direct de spreker van uw voorkeur bij ons boeken. 

Wilt u tijdens uw seminar, symposium of congres een professionele spreker die gepokt en gemazeld is in crisisbeheersing, neem dan voor meer informatie contact met ons op.
 

Hans Bleijerveld_ok_1
Hans Bleijerveld
Geschikte foto J. Cohen
Job Cohen
Kevin Conemans (3)
Kevin Conemans
Jan-van-Dam
Jan van Dam
Eelco-Dykstra
Eelco Dykstra
Bas-eenhoorn
Bas Eenhoorn
Lara Hemstede profiel foto.jpg
Lara Hemstede
Chris van 't HOF.png
Chris van 't Hof
Yori Kamphuis
Yori Kamphuis
jan-klein
Jan Klein
Peter-van-Loon
Peter van Loon
Gert-Jan-Ludden
Gert-Jan Ludden
Martin Madern 2024.jpg
Martin Madern
Joke van der Meulen
Joke van der Meulen
Paul Nieuwenburg_hehe
Paul Nieuwenburg
Melanie Rieback
Melanie Rieback
Hans-Siepel
Hans Siepel
Ine Spee aug.2018
Ine Spee
Henk van derSteeg
Henk J. van der Steeg
Rob de Wijk_is deze beter
Rob de Wijk
195