Aanpak

Wij helpen u met het voorbereiden en professionaliseren van uw crisisbeheersing. Dat doen wij op een accurate en voortvarende manier.

Wij komen snel tot de kern van een probleem en bieden u gerichte oplossingen.

Onze planmatige aanpak kenmerkt zich door eerlijkheid en transparantie. Wij zeggen waar het op staat en staan garant voor scherpe analyses. Daar bent u het beste mee geholpen. Ook vertellen wij u heel duidelijk wat wij doen tegen welke kosten en planning.

Als wij iets beloven, dan kunt u daar op rekenen. Daarbij verliezen wij uw doel niet uit het oog. Dankzij onze inspanningen boekt u resultaat.
 
   

In ons logo ziet u een schaakstuk: de koning. Als klant bent u onze koning. U staat bij ons centraal.

    

De letters staan voor Schaken, Veiligheid, Defensie en Crisisbeheersing. Deze begrippen kennen onderling veel samenhang.

De kleuren symboliseren de traditionele partners in het publieke veiligheidsdomein: defensie (groen), brandweer (rood), politie (blauw), gemeente (oranje) en zorg (wit).

Het logo symboliseert belangrijke elementen in de schaaksport: tactisch en strategisch optreden, doorzettingsvermogen, concentratie, overdenken van zetten en oplossingsgericht handelen op basis van de situatie die zich voordoet. Daarnaast wordt de schaaksport gekenmerkt door patronen zien, verbanden leggen en logisch nadenken.

220