Uniek boek 'Grip op Crisis'

Van klassieke rampenbestrijding naar moderne crisisbeheersing

Rampenbestrijding en crisisbeheersing worden vaak in één adem genoemd. Ten onrechte, daar crisisbeheersing totaal iets anders is. De kredietcrisis, het radicaliseringsvraagstuk en de vluchtelingenproblematiek tonen dat onomstotelijk aan. In dit boek wordt duidelijk waar de verschillen liggen, welke valkuilen er zijn en welke oplossingen worden voorgesteld voor steeds weer terugkerende problemen. Dit boek beschrijft fundamentele verbetermaatregelen. Acht deskundigen onder wie Rob de Wijk, Bas Eenhoorn, Hans Siepel en Eelco Dykstra nemen de lezer mee in hun scherpzinnige analyses. Gert-Jan Ludden en Fred Zaaijer leveren met GRIP op crisis een bijdrage de crisisbeheersing in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Hier leest u meer over de inhoud van het boek.

Op 9 februari 2016 was de Perspublicatie van het boek in Nieuwspoort Den Haag en kort daarna organiseerde SVDC het seminar Grip op crisis in Zeist waar het boek landelijk werd gepresenteerd en waarbij alle auteurs aanwezig waren. Het verslag en de presentaties van het seminar vindt u in het menu Event-verslagen (submenu van Events). Hier leest u het artikel over het boek, dat in het Managementblad Beveiliging is gepubliceerd.

Het boek kunt u bestellen via onderstaand formulier.
De prijs is € 27,50 excl. BTW en excl. verzend-/administratiekosten (de verzendkosten naar België zijn hoger). 

Aanbieding
Indien u van beide boeken tegelijkertijd een exemplaar besteld (Grip op Crisis en Crisisbeheersing Witte Kolom) betaalt u slechts € 45,00 excl. BTW (korting van € 15,00).
Wij doen ons uiterste best om uw boekbestelling nog dezelfde dag af te handelen.

214