Post-HBO registeropleiding Crisisbeheersing leergang 4 succesvol afgerond

Diploma uitreiking

Alle deelnemers geslaagd en diploma in ontvangst genomen

Wij feliciteren alle geslaagden van de vierde leergang Post-HBO registeropleiding Crisisbeheersing met hun fantastische prestatie! 

In de Post-HBO Registeropleiding Crisisbeheersing word je opgeleid tot Crisisbeheersings Expert (CBE) en leer je hoe jouw organisatie zich op tactisch en strategisch niveau zo goed mogelijk kan voorbereiden op rampen en crisissituaties. Je leert als vakbekwaam sleutelfunctionaris op te treden en de crisis het hoofd te bieden.
De Post-HBO Registeropleiding Crisisbeheersing is gecertificeerd door de Stichting PHBO Nederland.
Het diploma Post-HBO Registeropleiding Crisisbeheersing voldoet aan de vakbekwaamheidseis voor CBE (Register Crisisbeheersingsexpert) inschrijving bij de Stichting SERN.
 

Doelgroep
De Post-HBO registeropleiding Crisisbeheersing is bedoeld voor functionarissen die werkzaam zijn binnen het publieke- of private veiligheidsdomein. De opleiding is onder meer geschikt voor:

  • leden van crisis(beleid)teams directieleden of beleidsmedewerkers die crisisbeheersing in hun portefeuille hebben
  • crisiscoördinatoren
  • crisiscommunicatiemedewerkers
  • securitymanagers van publieke- en private organisaties
  • studenten die de HBO-opleiding integrale veiligheidskunde of securitymanagement hebben afgerond en over enkele jaren praktijkervaring beschikken

Doelstellingen en leerdoelen

In de Post-HBO registeropleiding Crisisbeheersing leert de deelnemer hoe een organisatie zich zo goed mogelijk kan voorbereiden op rampen- en crisissituaties.
En als het daadwerkelijk misgaat, hoe deze crisis het beste kan worden aangepakt. Als professional op het terrein van crisisbeheersing vervult de CBE binnen de eigen organisatie een cruciale rol en is een generalist die als procescoördinator de juiste maatregelen binnen de organisatie kan initiëren, controleren en verbeteren alsmede een goed netwerk in stand kan houden. 

De volgende leergang start op 5 september 2024, aanmelden kan via deze link.

6e0a55a4-9380-4685-96b1-abf6a26ed010.JPG

Geslaagden met docent Gert-Jan Ludden 
Afbeelding: SOBA Security Opleidingen BV

214