Conferentie Cyber? Mij een zorg!

In samenwerking met Turnaround Communicatie

Woensdag 18 april 2018

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag en vele organisaties waaronder zorginstellingen ondervinden hier veel hinder van. Cyberveiligheid raakt de gehele organisatie en iedereen die binnen de organisatie werkt dient waakzaam te zijn om erger te voorkomen.

Een divers palet aan ervaren sprekers zal tijdens deze conferentie daarom praktische handvatten aanreiken, waarmee u uw eigen organisatie een stuk weerbaarder kunt maken tegen deze actuele dreiging. Er wordt onder meer ingegaan op de laatste ontwikkelingen rond cybersecurity, de wet en regelgeving, werkwijze van criminelen en de mogelijke crisisrespons daarop.

De IT-collega’s zijn aan zet. Cybersecurity  is vooral hun ding. Jij kan er niets aan doen. Maar is dat wel zo? Nee! Niets is minder waar. Digitale veiligheid is niet alleen een technisch onderwerp voor de IT-afdeling. Het raakt de hele organisatie! Van bestuur en directie tot management en medewerker; iedereen draagt verantwoordelijkheid voor een digitaal veilige organisatie. En van beleid, inkoop en juridische zaken tot bedrijfsvoering, HRM en facilitaire zaken; alle afdelingen spelen een belangrijke rol. ‘Cyber? Mij een zorg!’ geeft je handvatten voor digitale veiligheid in de héle organisatie. 

                    

188