Seminar 'coronacrisis en de onderwijssector'

Ervaringen en lessen uit de praktijk

Welke lessen zijn er geleerd?
Was u enigszins voorbereid op dit type crisis? Was er voldoende bewustwording? Stond een pandemie vermeld in uw risicoanalyse? Beschikt u over een actueel crisisplan? Kent u uw veiligheidspartners binnen de gemeente en veiligheidsregio met wie u tijdens deze crisis moet samenwerken? Is er binnen uw onderwijsinstelling een slagvaardige crisisorganisatie met vakbekwame medewerkers die deze crisis het hoofd kunnen bieden? Over deze en andere lessen die geleerd zijn in de periode maart 2020 tot heden organiseerden wij in Zeist op 24 juni jl. een seminar met zeven sprekers/ervaringsdeskundigen.

 

Programma
Het volledige programma kunt u hier nog eens nalezen.

Livestream/Terugkijklink
Klik hier om de livestream van het volledige programma nog eens terug te kijken (wachtwoord: 5643189). Voor een groot beeld/full screen klikt u op de button met de vier kleine pijltjes naast de voortgangsbalk). Duur + 4.10 u.

Verslag
Het verslag van het seminar is gemaakt door Robert van Daesdonk, redacteur van het vakblad Beveiliging.
Dit verslag leest u hier

Presentaties en biografiën sprekers
De presentaties van de sprekers kunt u via deze link nog eens bekijken. En klik hier voor meer achtergrondinformatie over de sprekers.

Cartoons
Onderstaand de cartoons die tijdens het seminar zijn gemaakt door Peter Koch van Atelier Stripstudio. Klik op een cartoon voor een vergroting. 

218