Dienstverlening

In onze dienstverlening focussen we op moderne crisisbeheersing. Welke risico’s loopt uw organisatie en wat bedreigt uw business continuity?

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw organisatie goed is voorbereid en weet wat zij moet doen als zich een crisis voordoet. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw organisatie.

We kijken ook naar wat de getroffenen nodig hebben. Zij staan centraal in crisisbeheersing. Dat wordt nog wel eens vergeten, waardoor een crisis uiteindelijk groter wordt dan nodig.

SVDC helpt u de menselijke maat in uw crisisbeheersing in te brengen. Klik hier om een offerte op maat aan te vragen of bel met Gert-Jan Ludden via 06-51817733.  

Haast je als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt.

Dit is een van de motto’s van SVDC. Dit past bij onze werkwijze: tijdig plannen en samen met u de juiste randvoorwaarden voor een project formuleren zorgt ervoor dat wij op tijd kunnen leveren.

Meer dan 20 jaar ervaring bij de Koninklijke Landmacht en meer dan 15 jaar ervaring in civiele crisisbeheersing zorgen ervoor, dat Gert-Jan Ludden, oprichter-eigenaar van SVDC, niet alleen theoretische kennis over crisisbeheersing heeft, maar ook uitgebreide nationale en internationale praktijkervaring heeft.

Dankzij deze leerschool gaat SVDC door waar anderen afhaken. Opgeven komt niet in ons woordenboek voor. Hier leest u een impressie van diverse opdrachten.

222