Over ons

Veel organisaties worstelen met de voorbereiding op een crisis. Hoe doe je dat? Waar moet je rekening mee houden? SVDC heeft meer dan 25 jaar ervaring in crisisbeheersing. Uw crisisvoorbereiding is bij ons in goede handen.
                                  

Dagelijks zijn wij bezig met crisisbeheersing.
Dagelijks zien wij de bekende problemen en valkuilen voorbij komen.
Wij zijn in staat de satéprikker door uw (crisis)organisatie te steken, alle probleempunten boven tafel te halen en deze voor u te analyseren.
Op basis daarvan komen wij met heldere oplossingsrichtingen waarmee u daadwerkelijk resultaat boekt.

Gert-Jan Ludden is oprichter-eigenaar van SVDC en professioneel schaker. Hij vergelijkt crisisbeheersing met de schaaksport:
“Bij het schaken gaat het om creativiteit, snel inspelen op nieuwe situaties, herkennen van patronen en vooruitdenken. Bij crisisbeheersing is dat niet anders. En in allebei de gevallen boek je de beste resultaten met een gedegen voorbereiding.”

Helma IJsseldijk is als senior-beleidsmedewerker o.a. verantwoordelijk voor de voorbereidingen en nazorg van alle kennisbijeenkomsten, seminars, masterclasses en symposia. Zij geeft bovendien invulling aan projectondersteunende werkzaamheden, administratieve processen, acquisitie, relatiebeheer, nieuwsbrieven en webredactie/beheer. 

26082